Düşünceler Hakkında Bilmek Yangın Kapısı Fiyatı

Wiki Article

Genellikle yangın merdiveni ile birlikte kullanılan bu evgin çıkış bapsı, bunalım anlamış olurında insanların yangın yerından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı düzgün katkısızlayacak şekilde takılması gereken parderi.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım alanından kâr edinmek amacı ile meydana getirilen, en fazla 100 insan kapasiteli ve boşluk kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta nüfus sayısına ilgilı olarak merdiven hoşgörülüliği ayarlanmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Bapların tabiatıyla kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Montajın kompetan bir ekip tarafından örgülması gerekmektedir. Bir milimlik oynamalar da tehlikeli sorunlara neden mümkün.

Yangın bapları olası acil durumlarda kaçış koridorları üzerinde mevki matlup ve ham maddesi yangına uzun müddet dayanabilir bir şekilde olacaktır. Başkaca insanları yangın çabucak oluşabilecek zehirli gazlardan koruyabilecek nitelikte eğer olmazsa yangın kapılarının bir başka özelliğidir. İnsanların yangın sahaına hızlı bir şekilde vazgeçme etmesi muhtevain yangın baplarına rastgele bir kilit konulmayacaktır. Evetşlıların yahut çocukların yangın kayranını emin bir şekilde bırakma etmeleri hesabına onların tasarrufına mütenasip bir şekilde yangın bapsı üretimi olacaktır.

İçişçilikleri Icra vekiliı Ali Yerlikaya duyurdu: Kırmızı ve gri kategorilerde aranan 2 terörist kuvvetsiz hale getirildi

özge bir anlatımla yangın holüne oluşturulan kapıda, yangın holüne girerken menteşe esenda ise sağ kanat, solda ise Avrupa yakası kapısı sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

öteki bir faktör ise yangın kapısının sertifikasyonudur. Yangın bapları, mukannen bir yangın direnci standardına reva olmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısının üreticisi başüstüneğumuz midein öbür firmalara bakarak daha adi yangın bapsı satmaktayız. Kapılarımız yangın yönetmeliğine muvafık olarak aksesuarları ile baş başa satılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page